De makelaar met meerwaarde!

Welkom bij Makelaardij Wolvers

Huis kopen of verkopen in Alphen aan den Rijn en omstreken? Kies voor Makelaardij Wolvers als jouw ervaren VBO makelaar. Met mijn doelgerichtheid en passie voor het vak help ik jou met deze volgende stap in je leven. Dus ben je op zoek naar een makelaar in Alphen aan den Rijn en omgeving, kies dan voor Makelaardij Wolvers. Ik sta voor je klaar!

Woning aankopen Woning verkopen

Monique Wolvers

14+ jaar werkzaam in de makelaardij
6 dagen per week bereikbaar
Jouw belang staat altijd voorop

Actueel aanbodWoningen

Volledig aanbod bekijken

brandende vragenVeelgestelde vragen

Aankoop

Bekijk de verschillende tarieven op de aankoop pagina.

Verkoop

Voor de verkoop van jouw woning hanteer ik een courtage van tussen de 0,9 en 1,2%. Neem contact met mij op om te zien wat dit voor jouw situatie betekent.

Aankoop

Als de opdracht niet doorgaat er geen mondelinge aankoop overeenstemming heeft plaatsgevonden: betaal je alleen de opstartkosten.

Verkoop

Betaal je het mediapakket van € 695,- (direct gemaakte kosten zoals: foto’s/plattegronden/Funda aansluiting/ NEN2580 meting etc.) en mijn opstartkosten.

Doordeweeks

Van maandag t/m vrijdag ben ik bereikbaar van 9:00 tot 18:00 uur.

Weekend

Op zaterdag van 10:00 tot 14:00 uur. Buiten deze tijden op afspraak.

Je mag mij altijd appen, zelfs 's nachts (hoewel mijn geluid dan uitstaat). Ik wil dat mensen snel met mij kunnen schakelen. Dus als ik ‘s avonds kan reageren, doe ik dat! En anders reageer ik z.s.m. Bellen doe ik ’s avonds alleen op afspraak.

De enige nota die vooruit betaald dient te worden is het Mediapakket bij verkoop van een woning. Omdat ik hiervoor derden inschakel die direct betaald dienen te worden. Mijn nota stuur ik naar de notaris en wordt bijgeschreven op de eindnota (de nota van afrekening). Betalen tijdens de overdracht van de woning dus. Stopt de opdracht? Dan dient de € 250,- gelijk te worden overgemaakt.

Neem contact opLaten we kennis maken

Belangrijk is dat er vertrouwen en een wederzijdse klik is. Past mijn aanpak bij jou? Top! Dan leer ik  je graag kennen. Maak een vrijblijvende afspraak, dan zorg ik voor koffie en thee.

Contact opnemen Whatsapp bericht sturen

De cijfers Resultaten

54

Woningen aangekocht

In afgelopen 12 maanden

12

Woningen verkocht

In afgelopen 12 maanden

9.9

Gemiddelde beoordeling

Via advieskeuze.nl